Izvor: HotSport.rs, 01.Sep.2017, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UDARNO POD REFLEKTORIMA: Noćna smena na zameni terena Marakane (VIDEO)

Radovi na objavljanju terena stadiona ‘Rajko Mitić’ vrše se svakog dana, ali i noći.

Krajnji rok za postavljanje nove podloge na ‘Rajku’ je 14. septembar, kada će ekipa Crvene zvezde dočekati BATE Borisov u prvom kolu grupne faze Lige Evrope.
Do tada teren mora biti u besprekornom stanju, pa su stoga radovi u udarnom ritmu, ne samo danju.
Crvena zvezda je objavila snimak noćne smene na zameni terena Marakane, kako bi radovi bili što ranije završeni, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ali i urađeni na najbolji mogući način.
Podsetimo, ovu zamenu pomaže UEFA, koja je zatražila i instalaciju ‘oka sokolovog’ za utakmice grupne faze Lige Evrope, a premijeru će imati upravo na meču protiv BATE Borisova.

(Izvor: youtube / Crvena zvezda)
The post UDARNO POD REFLEKTORIMA: Noćna smena na zameni terena Marakane (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Zvezda na pozajmice prosledila čitav tim

Izvor: Sportske.net, 01.Sep.2017

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da je do poslednjeg dana prelaznog roka poslao dvanaestoricu fudbalera na pozajmice...Vicešampion Srbije se domogao grupne faze Lige Evrope ali je i pored toga mora da smanji igrački kadar jer mnogi igrači neće moći da računaju na šansu...Logično, najjednostavnije...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.