U LŠ VOZILI TENK: Lud snimak - vidite KAKO i u ČEMU fudbaleri Zvezde jure Beogradom i slave TITULU

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2020, 22:22

U LŠ VOZILI TENK: Lud snimak - vidite KAKO i u ČEMU fudbaleri Zvezde jure Beogradom i slave TITULU

Slavlje...

Fudbaleri Crvene zvezde su pobedom nad Radom u 27. kolu od 5:0, uspela da odbrani titulu pravaka Srbije. Ukupno je to 31. pehar za šampiona Srbije.

Trener crveno-belih Dejan Stanković je posle meča bio prezadovoljan, a setio se i Vladana Milojevića, svog prethodnika na klupi beogradskog tima, koji mu je i ostavio, ispostavilo se, nedostižnu prednost u odnosu na drugoplasirani Partizan (više o tome pročitajte na OVOM linku).

Fudbaleri >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << beogradskog kluba su slavlje započeli još na terenu na Banjici, a slavlje se potom preselilo i u klupski autobus kojim su krenuli u vožnju glavnim gradom Srbije. Igrači toliko skaču, da su zaljuljali autobus.

Pogledajte i sami taj snimak:

Danas:

Inđija – Spartak 1:2

(Jovanović 7 - Nikolić 10, Marčić 70)

Vojvodina – Čukarički 1:1

(Bojić 13 - Tedić 76)

Rad - Crvena zvezda 0:5

(Ivanić 24, Babić 30, Vukanović 36, Degenek 57, Vukanović 82)

Subota:

Radnik – Proleter (15)

Partizan – Mladost (17)

Napredak – Radnički (19.30)

Nedelja:

TSC – Javor (17.30)

Mačva – Voždovac (19.30)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.