Tvitovi - Koja dvojica su životna motivacija Delijama i šta to sada fali?

Izvor: Sportske.net, 20.Okt.2017, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tvitovi - Koja dvojica su životna motivacija Delijama i šta to sada fali?

Crvena zvezda je uspela da slavi protiv Barse, što je dalo kreativnosti navijačima da krenu u pisanje zasluženih hvalospeva svojim miljenicima.

Crvena zvezda ima sjaj i ove godine, uspeli su da slave protiv favorizovane Barselone danas u dvorani "Aleksandar Nikolić" sa 90:82.

Navijači su prezadovoljni prvom pobedom u Evroligi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ove sezone, a posebno su se danas izdvojili Milko Bjelica sa 23 poena, Ročesti sa 22 poena i 7 asistencija, ali i Matijas Lesor koji je imao 13 poena i 9 skokova.

Evo nekih tvitova nakon meča, videćete koga najviše hvale navijači Crvene zvezde.

Bravo momci! Majstorska utakmica. Bjelica za čistu 10ku. #kkcz 👏👏👏🔴⚪🔴

— Žorž Papadubi (@BarbaDjole) October 20, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kako je Janković "ugasio svetlo" Tomiću! (video)

Izvor: Sportske.net, 20.Okt.2017

Crvena zvezda mts je u drugom kolu Evrolige na svom terenu nadigrala Barselonu, a jedan od poteza večeri izveo je krilni centar "crveno-belih" Stefan Janković...Izabranici Dejana Alimpijevića su u prepunoj dvorani "Aleksandar Nikolić" savladali Barselonu rezultatom 90-82...Više o samom susretu OVDE...Utakmicu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.