Tutosport: AC Milan sprema ponudu za Pavkova

Izvor: N1 televizija, 14.Nov.2018, 02:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tutosport: AC Milan sprema ponudu za Pavkova

Napadač Crvene zvezde Milan Pavkov nalazi se na meti slavnog italijanskog kluba Milana, preneo je tamošnji Tutosport.

Pavkov je pažnju evropske javnosti privukao fantastičnom partijom u grupnoj fazi Lige šampiona – pobedi Crvene zvezde u Beogradu nad favorizovanim Liverpulom.

Prema pisanju Tutosporta, „rosoneri“ su spremili ponudu za 193 centimetra visokog napadača i želeli bi da ga na „San >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Siru“ vide već u januaru.

Samo nekoliko dana pre toga generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić naglasio je da napadač crveno-belih nije na prodaju u ovom trenutku.

Pavkov je u karijeri pre dolaska u beogradski tim nastupao za Novi Sad, ČSK Čelarevo, Vojvodinu i Radnički Niš.

Crvena zvezda se u grupi C Lige šampiona nalazi na poslednjem mestu sa četiri boda iz četiri meča, a ispred nje su Liverpul sa šest bodova, koliko ima i drugoplasirani Napoli, dok je Pariz Sen Žermen sakupio pet.

Naredni meč crveno-beli igraće u Superligi Srbije protiv Radničkog iz Niša 24. novembra.

Milan Pavkov cost just 270k

He's just scored 2 goals against Van Dijk and Alisson who are worth a combined £130M!

pic.twitter.com/65ktG2Tleg

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.