Tumbaković o Zvezdi: Biće lakše sa Jang Bojsom

Izvor: 011vodič.com, 16.Avg.2019, 09:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tumbaković o Zvezdi: Biće lakše sa Jang Bojsom

Selektor Srbije Ljubiša Tumbaković je vredan otkako je seo na klupu “orlova”. On ovih dana obilazi reprezentativce, ali ne propušta nijednu utakmicu naših naših klubova u Evropi. Tako je nedavno bio na tribinama Čukaričkog, a prati i šta Crvena zvezda radi u kvalfiikacijama za Ligu šampiona.
Od 20 časova igraju Voždovac – Javor, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.85. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com <<
Crveno-beli su u utorak posle penala bili bolji od Kopenhagena i plasirali se u poslednje kolo kvalifikacija za Ligu šampiona. Na putu do grupne faze stoji još jedna prepreka – švajcarski prvak Jang Bojs.
Naravno da pratim utakmice Crvene zvezde. Išla je korak po korak, popravljala formu i napravila veliki uspeh. Od utakmice sa Suduvom do revanša sa Kopenhagenom Zvezdina forma je u stalnom usponu i mislim da će lakše na kraj izaći sa Jang Bojsom nego sa Dancima – rekao je Tumbaković, a prenosi Sportski žurnal.

The post Tumbaković o Zvezdi: Biće lakše sa Jang Bojsom appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tumbaković otkrio detalje sastanka sa Milivojevićem: Luka, sine . . .

Izvor: 011vodič.com, 16.Avg.2019

Selektor fudbalera Srbije Ljubiša Tumbaković otišao je u London i seo za sto sa Lukom Milivojevićem. Iskusni stručnjak otkrio je detalje razgovora sa iskusnim vezistom.. Od 20 časova igraju Voždovac – Javor, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.85.. – Rekao sam mu: Luka...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.