Tuhel sa najjačim timom, evo šta je smislio Milojević! (SASTAVI)

Izvor: Sportske.net, 03.Okt.2018, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuhel sa najjačim timom, evo šta je smislio Milojević! (SASTAVI)

Sat i po vremena pre početka utakmice na "Parku Prinčeva" saznali smo kako će izgledati startne postave PSŽ-a i Crvene zvezde.

Šampion Srbije večeras gostuje Pari Sen Žermenu u okviru 2. kola grupne faze Lige šampiona.

Nakon remija sa Napolijem crveno-bele čeka izuzetno teško gostovanje, što potvrđuje i pogled na startnu postavu domaćeg tima.

Nemački stručnjak Tomas Tuhel izvešće >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na teren tim koji puca od napadačkog potencijala, a videćemo da li će sa ovakvom odbranom PSŽ imati problema protiv Crvene zvezde.

Vladan Milojević u Pariz nije poveo Ričmonda Boaćija, tako da je na kraju odlučio da El Fardu Ben igra napadača, a iza njega će igrati Marko Marin, Goran Čaušić i Veljko Simić!

Na ostalim pozicijama nije bilo nikakvih iznenađenja i iznuđenih rešenja. Kapiten Vujadin Savić se vratio u startnu postavu i komandovaće odbranom u duelu sa PSŽ-om koji počinje u 18:55.

Pari Sen Žermen: Areola - Munije, Kimpembe, Tijago Silva (C), Bernat - Verati, Rabio - Mbape, Nejmar, Di Marija - Kavani;

Klupa: Siboa, Kerer, Markinjos, Čupo-Moting, Dreksler, Diabi, Nsoki;

Crvena zvezda: Borjan - Stojković, Savić (C), Degenek, Rodić - Krstičić, Jovičić - Marin, Čaučić, Simić - Ben;





Klupa: Popović, Pavkov, Ebisilio, Babić, Kafu, Jovančić, Gobeljić.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.