Trojka i blokada Holinsa, pa meč-viner Ivanović VIDEO

Izvor: B92, 24.Jan.2022, 21:44

Trojka i blokada Holinsa, pa meč-viner Ivanović VIDEO

Crvena zvezda je zadržala pobednički niz u ABA ligi trijumfom nad Cedevita Olimpijom, ali nije delovalo da će biti tako na dva minuta pre kraja.

Slovenački tim je imao vođstvo od 80:75, a onda je Nikola Ivanović pogodio trojku za 80:75 i nadu crveno-belih.

Alen Omić je zatim lako poentirao na obruču za 82:78, da bi novu trojku za Zvezdu ubacio Ostin Holins za 82:81.

Cedevita Olimpija je imala napad na 40 sekundi pre kraja, ali je Holins upisao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << blokadu na prodoru protivničkog igrača.

Obezbedio je Zvezdi napad za pobedu i on je realizovan tako što je Edžim faulirao Ivanovića, a on izrastao u junaka sa oba pogođena slobodna bacanja.

U poslednjem napadu Ferel je bio u izolaciji i odlučio se za šut za tri poena, ali je promašio i Zvezda je odnela veliku pobedu u triler završnici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.