Trener Barselone optužio sudije za poraz

Izvor: Vesti-online.com, 20.Okt.2017, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trener Barselone optužio sudije za poraz

Crvena zvezda je u meču 2. kola savladala Barselonu sa 90:82, a trener godtiju Sito Alonso nije baš najsportskije podneo poraz svog tima, odnosno ukazao je na neke greške sudija.

- Ovo je zaista bio dobar test za nas u ovakvoj atmosferi nismo dobro radili neke stvari koje smo se dogovorili. Kada to ne radite ne ide na dobro, gubili smo napočetku 5-7 razlike, a atmosfera je bila kao da gubimo 12-14 razlike, nismo imali dobra rešenja i to nas je koštalo. Na kraju prvih >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << 20 minuta imali smo previše izgubljenih lopti i dozvolili smo previše napada u skoku, dobili su nas u prvom delu. Istina prišli smo na -1  u četvrtoj četvrtini, a onda je Bjelica dao trojku, pa Ročesti dvojku. Igrali smo nešto slabije u završnici meča, ali tim mora nešto da nauči iz ovog poraza - sumirao je Alonso dešavanja na terenu.

Na konstataciju da ima iskusniji tim Španac je rekao:

- Naš tim jeste iskusan, ali kao pojedinci. Moramo da budemo iskusniji kao ekipa. Na početku nismo koristili neke situacije, a morali smo.

Na pitanje da prokomentariše to što je konstatno imao primedbe na suđenje trener gostiju je kazao:

- Ne želim da polemišem o suđenju, ali po mom mišljenju sudije nisu dobro reagovale u nekim situacijama.

A potom je govorio i o minutaži Serafana u drugom poluvremenu.

- Serafan je bio dobar u napadu, ali košarka se igra na obe strane terena. U situacijama dva na dva se nije snalazio za razliku od Tomića koji je to bolje radio.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Sito Alonso: Sve nam pokupili u prvih 20 minuta

Izvor: B92, 20.Okt.2017

Sito Alonso, trener košarkaša Barselone, rekao je da Crvena zvezda imala mnogo više energije u utakmici drugog kola Evrolige. Sito nije bio zadovoljan prvim poluvremenom u kojem je njegov tim bio vrlo bled, što je protivnik potpuno iskoristio.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.