Tošić: Od Zvezde nisam dobio nikakvu konkretnu ponudu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jan.2021, 11:49

Tošić: Od Zvezde nisam dobio nikakvu konkretnu ponudu

Srpski fudbaler Duško Tošić izjavio je da od Crvene zvezde nije dobio nikakvu konkretnu ponudu.

"Nedavno sam bio na sastanku sa direktorom Terzićem i sportskim direktorom Mrkelom. Razgovarali smo, postoji obostrano interesovanje, ali na tome je sve i ostalo", rekao je Tošić Sportskom žurnalu.

Bivši reprezentativac Srbije od decembra je bez kluba nakon isteka ugovor sa kineskim Gvangžou, a mediji su spekulisali da će karijeru nastaviti u crveno-belom dresu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
"Posle razgovora sa Terzićem i Mrkelom odbio sam dve veoma povoljne ponude iz Turske. Nije bitno koji su klubovi, ali nisu to ni velike tajne za medije. Od Crvene zvezde nisam dobio nikakvu konkretnu ponudu. Ne mogu da potpišem ono što nisam dobio", rekao je Tošić.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.