Tomić: Najvrednija pobeda? A kakve su one u maju...

Izvor: Mondo, 24.Nov.2018, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomić: Najvrednija pobeda? A kakve su one u maju...

Šef stručnog štaba Crvene zvezde mts je samo kratko prokomentarisao za Arenu Sport trijumf u "večitom" derbiju, dok je malo "izdašniji" na odgovorima bio ni na konferenciji za medije.

Crvena zvezda mts zadržala je perfektan skor u ABA Ligi pošto je u "večitom" derbiju nadigrala Partizan (77:71), za prvu pobedu Milana Tomića u duelima s najvećim rivalom.

Bio je to već deveti trijumf njegovih košarkaša u isto toliko mečeva na Jadranu - >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i samo dva su završena s manje od deset poena razlike - dok je tim drugačije lice prikazao u Evrokupu, zbog čega se govorilo o mini-krizi njegovog tima.

Nakon utakmice u razgovoru sa reporterom TV Arena Sport, upitan je da prokomentariše šta je rekao svojim igračima na poluvremenu...

"Nismo u krizi!", samo je rekao Tomić i odjurio u svlačionicu.

Bio je to njegov odgovor na kritike zbog tri vezana poraza u Evrokupu, a na konferenciji za medije Tomić je nešto više govorio uz pohvale na račun defanzivnog i ofanzivnog učinka svog tima.

"Napadački smo odigrali kako smo i rekli, sa dosta ekstra pasova da napadnemo tamo gde oni imaju problema. Što se tiče koncentracije i taktičke postavke, odigrali su  svi igrači 100%", kazao je Tomić koji ne smatra ovu pobedu toliko vrednom koliko se nakon ove utakmice apostrofira u javnosti.

"Ako su najvrednije pobede u decembru, kako se zovu one u maju. Ne gledam na to".

Nije se složio ni s ocenom da se njegova ekipa "probudila" u nastavku.

"Probudili ekipu u drugom poluvremenu? Vidim da je bilo 41:38 za Partizan... Šta hoćete, derbi da se završi u prvoj četvrtini. Nije bilo potrebno buđenje ekipi", kazao je Tomić i dodao da je mnogo lepše kada navijači nisu odvojeni "mrežama" kao u grčkom derbiju.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.