Tomić rekao što niko odavno nije, moguće je izgubiti utakmicu u prvoj četvrtini!

Izvor: Sportske.net, 14.Okt.2019, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomić rekao što niko odavno nije, moguće je izgubiti utakmicu u prvoj četvrtini!

Tako smatra Milan Tomić.

Milan Tomić je okrivio sebe za poraz svog tima od Budućnosti.

Crvena zvezda mts je poražena od Budućnosti rezultatom 89:81, a Tomić je istakao da nije dovoljno upozoravao svoje igrače.



"Posle velike pobede protiv Fenerbahčea odmah sam rekao da će biti teška protiv Budućnosti. Ali, nisu krivi igrači, već ja. Moja je krivica. Nisam ih dovoljno ubedio da će biti teška utakmica"
, rekao je Tomić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Ističe nešto što se retko ko usuđuje da kaže - utakmica je izgubljena u prvoj četvrtini.

"Po mom mišljenju utakmica je izgubljena u prvoj četvrtini. Ta naša velika odbrana protiv Fenerbahčea gde smo primili 56 poena, a onda primimo 89 poena protiv Budućnosti. Kada daš protivniku mogućnost, kada im dopustiš da poveruju da mogu, onda dođu i teški poeni. Sledi nam utakmica protiv Makabija na kojoj moramo da pokažemo reakciju"
, rekao je Milan Tomić.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Tomić: Ja sam kriv za poraz, ne igrači

Izvor: RTS, 14.Okt.2019

U reprizi prošlosezonskog finala na Jadranu, Podgoričani su se revanširali Zvezdi u dvorani "Aleksandar Nikolić". Trener crveno-belih Milan Tomić izjavio da krivica za poraz od Budućnosti samo njegova jer nije dovoljno ubedio igrače da da će biti teška utakmica. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.