Tomić objasnio zašto je Zvezda očajno odigrala u produžetku

Izvor: Sportske.net, 18.Okt.2019, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomić objasnio zašto je Zvezda očajno odigrala u produžetku

Bez ove dvojice igrača nije moglo bolje?

Kako su počeli sinoćnju utakmicu protiv Makabija, košarkaši Crvene zvezde su je na isti način i završili.

Podsetimo, ''Ponos Izraela'' je u uvodnim minutima meča poveo sa 17:2, pa je Zvezda čitavim tokom utakmice morala dajuri rezultat i na kraju u tome uspela, kada je izborila produžetak, uz promašen šut Bilija Berona za pobedu.

U dodatnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pet minuta ušlo se rezultatom 67:67, a onda nova serija Makabija od 17:2, posle koje Zvezda više nije imala vremena da uzvrati.

Navijači su bili iznenađeni tim velikim padom u igri u produžetku, nadali su se preokretu, ali posle meča trener Milan Tomić je podsetio da nije mogao da računa na dvojicu veoma važnih igrača u odlučujućim minutima utakmice.

''Čestitke Makabiju na pobedi.







Na početku utakmice nismo odigrali dobro, dozvolili smo Makabiju dosta kontranapada. Ipak, u nastavku smo postavili dobru pozicionu odbranu, počeli smo da ubacujemo i vratili se rezultatski u utakmicu.







Na kraju smo imali i taj otvoren šut za tri poena koji bi nam doneo pobedu, dok je u produžetku bilo teško reagovati bez Gista koji je bio povređen, i Fajea koji je izašao iz igre zbog pet ličnih grešaka.







Moram da čestitam mojim momcima što su se borili do samog kraja, i što su došli u poziciju da dobiju ovu utakmicu'', istakao je Tomić, a prenosi klupski sajt.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Tvitovi - Ima i onih koji pričaju o igri Zvezde!

Izvor: Sportske.net, 18.Okt.2019

Evo nekih tvitova posle meča...Crvena zvezda je uspela da slavi protiv Rada, sasvim zasluženo, ali opet će se najmanje govoriti o igri ova dva kluba...Sudija je ponovo u centru pažnje, i to zbog dve greške koje je napravio. U pitanju su dva penala, po jedan na obe strane...Ipak, bilo je i lepih...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.