Tomić ne menja priču: Bolje je pobediti, nego izgubiti

Izvor: Sportske.net, 27.Sep.2018, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomić ne menja priču: "Bolje je pobediti, nego izgubiti"

Trenera Zvezde ne intersuje mnogo priča. Priznao da je njegov tim imao sjajnu predsezonu.

Crvena zvezda sutra počinje sezonu, a trener Milan Tomić ponavlja svoju staru priču: tim ide od utakmice do utakmice, a ponovio je šaljivo i "izreku" sa Superkupa: bolje je pobediti nego izgubiti.

"Kakva su očekivanja? Igramo sa Cibonom, ja ne bih hteo da pričam o očekivanjima, hoću da odigramo dobru i kvalitetnu utakmicu i da navijači budu zadovoljni igrom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i sigurno pobedom. To je jedino što mogu da vam kažem. Kroz neku šalu sam rekao bolje da se pobeđuje nego da se gubi", rekao je Tomić.

Zvezda je imala jako dobar pripremni period u kome je pobedio u svim utakmicama i nije imao ozbiljnije probleme sa povredama.

"Zadovoljan sam igrom i svim igračima koji su prošli pripreme i Superkup, tako da nemam zamerki ni na jednog igrača i sve ide kako smo zacrtali. Što se tiče pojačanja, Faje je bio MVP Superkupa, Perperoglua svi znate, ja mislim da je odigrao fenomenalno, kao i Regland i svi koji su došli. To ništa ne znači, mi kako ekipa treba da igramo utakmicu po utakmicu", rekao je Tomić.

Novinari su ga pitali i za očekivanja u sezoni, ali nisu dobili rečitiji odgovor.

"Rekao sam posle svoje prve konferencije i isto pričam i sada: cilj je da idemo utakmicu po utakmicu i u ABA i u Evrokupu", odgovorio je Tomić.

Što se tiče kadrovske situacije, Davidovac neće biti u konkurenciji za meč sutra.

"Davidovac je mnogo bolje, juče je odradio prvi trening sa kontaktom, sve ide po planu. Neće biti u ekipi protiv Cibone jer je dosta rano. Ne želim da ikoga stavim u tim posle jednog treninga. Imamo mali problem sa Stratosom, koji je imao stomačne probleme", odgovorio je Tomić.

Tomićeva izreka o pobeđivanju neodoljivo podseća na izreku lika Broj jedan iz stripa "Alan Ford", koji je u svojim pričama savetovao brojne istorijske ličnosti na sličan način. Novinari su ga pitali da li namerno citira Broja jedan, ali se ispostavilo da trener nije čitao ovaj strip koji je bio jako popularan u SFRJ.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Tomić: Partije Fajea, Perperoglua i Reglanda ništa ne znače...

Izvor: B92, 27.Sep.2018

Trener Crvene zvezde Milan Tomić rekao je da ne želi da priča o ciljevima ekipe za predstojeću sezonu, ali da i da je zadovoljan kako su protekle pripreme.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.