Tomić i zvanično na klupi Crvene zvezde

Izvor: N1 televizija, 13.Jul.2018, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomić i zvanično na klupi Crvene zvezde

Crvena zvezda i Milan Tomić su dogovorili trogodišnju saradnju. Tomić je inače proteklih deset godina radio kao pomoćnik u Olimpijakosu gde je učestvovao u dva osvajanja titula evropskog prvaka.

Tomić je u četvrtak doputovao u Beograd, a do kasno u noć je pregovarao sa čelnicima kluba. Konačnog dogovora u četvrtak nije bilo pošto je Tomić tražio određene igrače i garantovani budžet. Inače, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Tomića je za prvog trenera tima sa Kalemegdana predložio legendarni Duda Ivković.

Nekadašnji pomoćni trener Olimpijakosa i Crvena zvezda su se međutim dogovorili u petak, a Tomić je potpisao trogodišnji ugovor.

Tomić je svoje košarkaško ime izgradio u Grčkoj, a sa crveno-belima iz Pireja kao igrač i trener, osvojio je tri titule prvaka Evrope, tri nacionalna šampionata i dva kupa Grčke.

Milan Tomić novi trener KK Crvena zvezda mts! https://t.co/c2zZNjJ8A3

OFFICIAL: Milan Tomić is the new head coach of BC Crvena zvezda mts! ️⚪️#WeAreTheTeam#kkcz#Zvezdaspic.twitter.com/gRFKg0zWeL

"KK Crvena zvezda mts izražava veliko zadovoljstvo što je uspela da angažuje ambicioznog trenera, koji je tokom prošlog i ovog leta, tokom pregovora sa našim klubom pokazao veliko poštovanje prema Crvenoj zvezdi, identične ideje i ambicije koje se poklapaju sa klupskim, ali i želju i ličnu ambiciju da postane prvi trener KK Crvena zvezda mts"navodi se u saopštenju Crvene zvezde.

Zvezda će inače termin konferencije na kojoj će govoriti Milan Tomić objaviti naknadno.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.