Tomić: Spremni smo, lekari o Dobriću pred početak meča

Izvor: Večernje novosti, 14.Jun.2019, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomić: Spremni smo, lekari o Dobriću pred početak meča

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić istakao je da je njegov tim spreman da odgovori na poraz od Partizana i treći meč finalne serije plej-ofa Superlige odigra na visokom nivou Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić istakao je da je njegov tim spreman da odgovori na poraz od Partizana i treći meč finalne serije plej-ofa Superlige odigra na visokom nivou."Pred nama je treća epizoda finalne >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << serije, spremni smo, igramo na domaćem terenu. Moramo da odigramo na vrhunskom nivou, serija je iscrpljujuća, pred kraj smo sezone, ali imamo pred nama je cilj - osvajanje titule", rekao je Tomić za klupski sajt.I dalje je neizvesno hoće li nastupiti Ognjen Dobrić zbog povrede skočnog zgloba u prethodnom duelu."Odluku o njegovom nastupu doneće lekari pred sam početak utakmice jer je takva vrsta povrede", rekao je Tomić i pozvao navijače da dođu u velikom broju.Treća utakmica finala Superlige Crvena zvezda - Partizan igra se sutra od 19 sati u hali "Aleksandar Nikolić". Rezultat u seriji je 1:1.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZVEZDA NA DOMAĆEM TERENU Tomić: Spremni smo, odluku o nastupu Ognjena Dobrića doneće lekari pred početak meča

Izvor: Kurir, 14.Jun.2019

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić istakao je da je njegov tim spreman da odgovori na poraz od Partizana i treći meč finalne serije plej-ofa Superlige odigra na visokom nivou.

Nastavak na Kurir...

Šta je odlučio Tomić, igra li Dobrić sutra?

Izvor: Sportske.net, 14.Jun.2019

kakva je situacija dan pred početak meča....Finalna serija plej-ofa Superlige između Crvene zvezde i Partizana počinje sutra, a posle prva dva meča rezultat je 1:1 u pobedama...U trećem meču Zvezda će imati ulogu domaćina, a početak je zakazan za subotu u 19 časova...Navijače Crvene zvezde...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.