Tomić: Pokazali smo karakter kad je to bilo neophodno

Izvor: RTS, 13.Dec.2018, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomić: Pokazali smo karakter kad je to bilo neophodno

Trener Crvene zvezde Milan Tomić izjavio je nakon ubedljive pobede nad Brešom da su njegovi igrači pružali odličnu partiju u bitnoj utakmici i da nema šta da im zameri.
Zvezda je savladala Brešu sa 103:67 i obezbedila plasman u narednu fazu Evrokupa.

"Bila je ovo utakmica u kojoj smo 40 minuta igrali odlično i pokušavam da nađem nešto loše, ali ne mogu. Čestitam svojim igračima, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pokazali su da znaju da igraju teške utakmice, jer je meč sa Brešom bio takav. U ovom meču imali smo samo jedan put, a to je pobeda. Mogu da kažem da je ovo prva utakmica ove sezone u kojoj smo morali da pobedimo. Pokazali smo karakter i kada je bilo neophodno da pobedimo odigrali smo na poseban način. Bilo je lepo gledati ovu utakmicu'', izjavio je Tomić nakon meča.
"U prvom poluvremenu smo postigli 65 poena i to ne može da se desi u svakoj utamici i da imaš 66 odsto za tri poena. Što se tiče odbrane, zbog nje je došlo do 65 poena. Odigrali smo fenomenalno taj segment, bilo je lakih poena i na kraju je zato bilo 65:22 posle 20 minuta'', zaključio je Milan Tomić.
Crvena zvezda naredni meč igra u okviru regionalne lige protiv ekipe Mege u gostima 15. decembra, dok naredni Evropski okršaj igra u Istanbulu protiv Galatasaraja.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Ristić: Najbitnija utakmica u ovom delu sezone

Izvor: B92, 13.Dec.2018

Centar Crvene zvezde Dušan Ristić istakao je važnost pobede nad Brešom (103:67) u devetom kolu Evrokupa...Crveno-beli su se revaširali Italijanima za poraz u prvom duelu, u kojem su ispustili 22 poena prednosti, a meč su rešili impresivnom igrom u prvom poluvremenu koje su dobili čak 65:22..."Stratos...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.