Tomić: Loši uslovi, naše greške uzrok poraza

Izvor: RTS, 12.Jun.2019, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomić: Loši uslovi, naše greške uzrok poraza

Trener Crvene zvezde Milan Tomić govorio je o neadekvatnim uslovima za igru u dvorani „Aleksandar Nikolić".
„Vrućina je velika, uslovi jesu loši, svakako najteži za igrače", istakao je Tomić, ali je potom obrazložio i uzroke poraza svog sastava.

„Pravi derbi, tvrda utakmica koja se preokrenula u poslednja dva minuta, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na sedam razlike za nas. Mi smo napravili dve-tri greške i to je više razlog poraza nego trojka Zagorca".
Filip Čović je čestitao Partizanu na trijumfu.
„Odlučio je taj jedan. Mislim da nismo loše branili, Bili je bio na lopti. Rade je uzeo težak šut i pogodio", istakao je plejmejker crveno-belih.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tomić: Nije nam presudio Zagorac

Izvor: B92, 12.Jun.2019

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić ne misli da je trojka Radeta Zagorca presudila njegovoj ekipi...Košarkaši Partizana pobedili su Crvenu zvezdu sa 73:72, u drugom meču finala Superlige Srbije...On je rekao je da se utakmica protiv Partizana preokrenula dva i po minuta pre kraja, nakon...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.