Tomić: Izgubili smo šansu, iako smo mogli da to promenimo

Izvor: B92, 04.Feb.2019, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomić: Izgubili smo šansu, iako smo mogli da to promenimo

Milan Tomić, trener Crvene zvezde, očekuje da Unikaha u Beograd dođe sa ciljem da pobedi iako je već obezbedila plasman u četvrtfinale Evrokupa.

"Još jedan meč na domaćem terenu nakon pobede u ABA ligi koja je usledila posle serije teških gostovanja koje smo imali iza sebe. Izgubili smo šansu da prođemo dalje iako smo imali mogućnosti da to promenimo i gubili utakmice u tesnim zavšrnicama. Žao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nam je zbog toga. Za klub, navijače i sve nas je izuzetno važno da se oprostimo pobedom. Jer se kroz pobede gradi atmosfera i samopouzdanja koje će biti potrebno za sve ono što nam sledi u narednom periodu. U ovoj utakmici ne možemo da računamo samo na Branka Lazića dok će svi ostali biti na raspolaganju", istakao je prvi trener Crvene zvezde, a prenosi zvaničan sajt kluba.

Šampion Srbije izgubio je sve šanse da se plasira među osam najboljih, pošto je poražen u prošlom kolu od Limoža u tesnoj završnici.

"Bez obzira što je Unikaha obezbedila plasman, sigurno da će doći sa ozbiljnim pristupom i velikom željom da pobede. Znamo šta možemo da očekujemo od njih, a cilj nam je da odigramo bolju utakmicu nego u Malagi i da damo sve od sebe da ostvarimo pobedu iz razloga koje sam već naveo", zaključio je Tomić.

Utakmica između Crvene zvezde i Unikahe igra se u utorak od 18.45.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.