Tomić: Igrali smo sa 12 igrača, svi su dali doprinos

Izvor: B92, 13.Okt.2018, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomić: Igrali smo sa 12 igrača, svi su dali doprinos

Milan Tomić, trener Crvene zvezde, bio je zadovoljan posle pobede nad Krkom u trećem kolu ABA lige.

"Odigrali smo utakmic u velikoj rotaciji. Igrali smo sa 12 igrača, svi su imali minutažu i svi su dali doprinos", rekao je Tomić i nastavio:

"Čestitam igračima na pobedi i spremamo se za naredni meč".

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Krku sa 80:66 u prvom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << meču trećeg kola ABA lige.

Šampion Srbije naredni meč igra u utorak protiv Morabank Andore u trećem kolu Evrokupa. Zvezda je i dalje neporažena ove sezone u svim takmičenjima.

Trener Krke nije imao šta da zameri svojim igračima.

"Nemam mnogo toga da kažem, bili su bolji čitav meč i zasluženo su pobedili. Naš motiv je bio da odigramo dobru utakmicu protiv ovakvog protivnika koji je pokazao da je jedan od najboljih u ABA ligi. Mislim da smo neke stvari i dobro uradili i da je ovo dobro iskustvo za mlad tim", kazao je Simon Petrov.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.