Tomić: Da navijači budu zadovoljni, nadamo se pobedi

Izvor: RTS, 27.Sep.2018, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomić: Da navijači budu zadovoljni, nadamo se pobedi

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić izjavio je da je Zvezda spremna za početak ABA lige, kao i da se nada pobedi na otvaranju pred domaćim navijačima.
"Kakva su očekivanja? Ne bih o tome pričao jer je moja želja da odigramo dobru i kvalitetnu utakmicu. Želimo da navijači budu na kraju zadovoljni našom partijom i nadam se da proslavimo pobedu", izjavio je Tomić.

"Zadovoljan >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sam igrom i svim igračima tokom priprema. Nemam zamerki ni na koga. Sve ide onako kako smo zacrtali pre sezone. Faje je bio MVP Superkupa. Perperoglua svi znate, a mislim da je odigrao fenomenalno sve utakmice. Kao i Regland i svi koji su došli. To sada ništa ne znači. Moramo da se pripremimo za svaku utakmicu", istakao je Tomić.
Kapiten Zvezde Branko Lazić nada se da će ekipa započeti sezonu pobedom.

"Pre svega bih iskoristio priliku da čestitam celoj ekipi na osvajanju Superkupa i uspešno završenom pripremnom periodu. U petak nas očekuje prva utakmica u novoj sezoni. Ekipa je promenjena, imamo novi stručni štab i dosta novih igrača, ali uspeli smo za mesec i po dana da se dobro pripremimo i napravimo dobar tim. Otvaramo sezonu protiv Cibone. Očekuje nas još večerašnji trening da uradimo dodatne pripreme, a onda da u petak izađemo na teren i otvorimo sezonu kako treba", istakao je Lazić.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.