Tomić: Bez oscilacija na Zlatiboru

Izvor: B92, 30.Apr.2019, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomić: Bez oscilacija na Zlatiboru

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić rekao je da njegova ekipa ne sme da ima oscilacije protiv Zlatibora i da želi da odigraju dobru utakmicu.

Creveno-beli u drugom kolu Superlige Srbije u sredu 1. maja od 19 časova gostuju ekipi Zlatibora.

"Svako, kao što sam rekao pre početka takmičenja, ko se nalazi u Superligi je potpuno zasluženo tu. Zato moramo da igramo maksimalno, bez ikakvih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << oscilacija. Imam na raspolaganju sve igrače koji su prijavljeni za Superligu, o startnih 12 odlučićemo pre početka utakmice", rekao je Tomić za sajt kluba u najavi utakmice.

On očekuje da njegovi izabranici ponove dobru igru kao iz meča sa Dunavom.

"Idemo da odigramo dobru utakmicu, znamo da nas očekuje i mnogo navijača koje Crvena zvezda ima u tim krajevima", dodao je Tomić.

Košarkaš crveno-belih Dušan Ristić rekao je da očekuje dobru utakmicu.

"Zlatibor je već nekoliko godina vrlo ambiciozna sredina, u kojoj se ulaže u košarku. Ekipa je zasluženo u Superligi. Imamo dvostruku obavezu, da se u lepom svetlu prikažemo publici, ali i da zabeležimo pobedu na prvoj gostujućoj utakmici. Dobro smo radili prethodnih dana, spremni smo za ovaj meč", rekao je Ristić.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Tomić: Bez oscilacija na Zlatiboru

Izvor: RTV Pink, 30.Apr.2019

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić rekao je danas da njegova ekipa ne sme da ima oscilacije protiv Zlatibora i da želi da igra dobru utakmicu.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.