Tomane: Jedan od najlepših golova u karijeri

Izvor: RTS, 08.Dec.2019, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomane: Jedan od najlepših golova u karijeri

Fudbaler Crvene zvezde Antonio Tomane rekao da je njegov gol u pobedi protiv Spartaka jedan od najlepših koje je postigao u karijeri.
Zvezda je u 20. kolu Superlige slavila protiv Subotičana sa 3:1 posle preokreta, a Tomane je u 51. minutu "makazicama" postigao pogodak kojim su crveno-beli uzeli tri boda.

"Fenomenalan pogodak i jedan od najlepših u karijeri. Želim da zahvalim i kapitenu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Marku Marinu za odličnu asistenciju. Nije mi prvi put da postignem gol na ovaj način. Probao sam i u prvom poluvremenu, međutim lopta je bila malo visoka, pa je nisam zahvatio na pravi način", rekao je Tomane za klupski sajt.
Portugalac je istakao da je ova pobeda izuzetno bitna za crveno-bele.
"Važna tri boda. Ovom pobedom osigurali smo jesenju titulu i veoma sam srećan zbog toga. Razlika je evidentna i mislim da smo i ovim trijumfom pokazali da smo najbolja ekipa u Srbiji. Cela ekipa se podigla posle utakmice sa Bajernom. Zahvalio bih i navijačima koji su ponovo bili uz nas svih devedeset minuta."
Napadač je izneo utiske pred odlučujući meč sa Olimpijakosom u Ligi šampiona.
"Najbitnija utakmica u sezoni. Moramo biti maksimalno fokusirani i koncentrisani, jer nas i pobeda i nerešeno vode ka evropskom proleću. Očekujem drugačiju utakmicu nego u Beogradu. Imali smo uspone i padove od tada, ali spremno dočekujemo duel i verujem da ćemo obradovati navijače", zaključio je Tomane.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.