To je taj reprezentativni tandem: Luka Jović razgrće kao buldožer, a Šaponjić postiže golove! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 09.Mar.2016, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

To je taj reprezentativni tandem: Luka Jović razgrće kao buldožer, a Šaponjić postiže golove! (VIDEO)

Igra Benfike B počiva na kvalitetima mladih srpskih napadača

Konačno je dočekao Luka Jović minute u Benfiki. Dok čeka šansu u seniorskom timu, nekadašnji napadač Crvene zvezde je prekomandovan u B ekipu kako bi skupljao minute i poradio na samopouzdanju. Predsednik Orlova Vijeira dugo nije bio zagovornik te opcije, ali je danas dao zeleno svetlo da se Jović pridruži reprezentativnom klasiću Šaponjiću u drugom timu slavnog portugalskog kluba.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Bio je to koristan potez sudeći po dešavanjima sa meča koji Benfika B igra protiv Kovilje. Orlovi već vode sa 2:0, a drugi gol je autorsko delo srpskih napadača. Dubinsku loptu Luka Jović je odlično primio na grudi, poput buldožera razgrnuo sve prepreke i stvori sebi prostor.

Krenuo je nezadrživo ka suparničkom golu, ali je onda nesebično poslužio Šaponjića za laganu egzekuciju. To je četvrti gol dojučerašnjeg napadača crno-belih za Benfiku B.

Sluti da će Benfika ponovo leteti na srpskim krilima. Uostalom pogledajte autorsko delo Luke Jovića i Ivana Šaponjića.


Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

SRPSKI TANDEM ZA BUDUĆNOST: Pogledajte asistenciju Jovića i gol Šaponjića za Benfiku

Izvor: Kurir, 09.Mar.2016

Doskorašnji fudbaleri Crvene zvezde i Partizana, a sada Benfike, Luka Jović i Ivan Šaponjić danas su zajedničkim snagama postigli gol...Neposredno pre duela "A" tima Benfike sa Zenitom u Ligi šampiona, "B" tim je igrao prvenstveni meč u Drugoj ligi Portugala sa Kovljiom...Srpski tandem je zaslužan...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.