Terzićev govor na Skupštini FSS, ovako je objasnio zašto Zvezdi treba da se prizna još jedna titula!

Izvor: Sportske.net, 17.Mar.2019, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzićev govor na Skupštini FSS, ovako je objasnio zašto Zvezdi treba da se prizna još jedna titula!

Da li će ovaj pokušaj biti uspešan za Zvezdu?

Preneli smo tokom večeri, Crvena zvezda je zvanično podnela zahtev za priznavanje titule prvaka iz 1946. godine, a Pravna komisija FSS uzeće u razmatranje ovaj zahtev.

Tokom svog govora na sednici Skupštine, generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je obrazložio zbog čega bi odgovor Pravne komisije trebalo da bude pozitivan.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />




''Ovom prilikom želim da vam se obratim sa zahtevom da Skupština FSS-a kao najviši organ našeg Saveza, uzme u razmatranje zahtev FK Crvena zvezda podnet FSS-u 17.01.2017 godine za priznavanje titule prvaka Srbije koju je 1946. godine osvojila FK Crvena zvezda kao titule nacionalnog karaktera.







U zahtevu smo naveli sve činjenice koje nedvosmisleno ukazuju na to da je Crvena zvezda osvajač šampionske titule te 1946. godine. Isti zahtev smo podneli i sada, odnosno 07.03. ove godine.







U tom smislu tražimo da Skupština danas donese odluku i izda nalog nadležnim organima FSS-a tj. pravnoj komisiji FSS-a, a u slučaju potrebe i drugim organima, da u primerenom roku daju svoje mišljenje o ovoj inicijativi, a nakon čega bi Skupština FSS-a na svojoj sledećoj redovnoj sednici donela i svoju definitivnu odluku o istoj, a u skladu sa našim zahtevom i dobijenim mišljenjem od strane nadleznih organa FSS-a'', rekao je Terzić.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda i zvanično traži priznavanje titule iz 1946. godine

Izvor: B92, 17.Mar.2019

Crvena zvezda je i zvanično na sednici Skupštine FSS podnela inicijativu da joj se prizna titula prvaka iz 1946. godine.

Nastavak na B92...

CRVENO-BELI POTVRDILI: Crvena zvezda podnela zahtev za priznavanje titule iz 1946. godine

Izvor: Kurir, 18.Mar.2019, 15:08

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić na sednici Skupštine FSS zvanično uputio zahtev Pravnoj komisiji za priznavanje titule iz 1946. godine.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.