Teo otklonio dilemu, hoćemo li ga ponovo videti u Zvezdinom dresu?

Izvor: Sportske.net, 06.Okt.2019, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teo otklonio dilemu, hoćemo li ga ponovo videti u Zvezdinom dresu?

Osvrnuo se i na nastup srpskih košarkaša na Mundobasketu u Kini.

Košarkaš Virtusa Miloš Teodosić kazao je u intervjuu za Arenu sport da ćemo ga teško ponovo videti u crveno-belom dresu Crvene zvezde.

"Mislim da više nije realno da dođem u Zvezdu", kazao je Teo.

Novi košarkaš kluba iz Bolonje dao je svoje viđenje učinka Srbije na Mundobasketu u Kini, koji je propustio zbog povrede.

"Rezultat koji niko nije očekivao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << niti mu se iko nadao. Ne treba zaboraviti da je ovo SP bilo jako kvalitetno sa dosta kvalitetnih ekipa. Izgubili smo u četvrtfinalu koje je ja najbitnija utakmica na SP od sjajne ekipe koja igra atipično, protiv koje nismo mogli da nađemo rešenje koje smo nalazili u prethodnih utakmicama. Videla se ogromna želja kod igrača ali ostaje žal što se nije pobedila jer je bila velika šansa da se dođe do finala i napadne zlato", rekao je Teodosić.

Sjajni košarkaš se vratio u Evropu nakon epizode u NBA ligi.

"Mislim da sam otišao kasno sa 30 godina, pa mi nije odgovarao način na koji rade. Da sam otišao sa 24, 25 godina, u periodu kada je otišao Bogdan, mislim da bih napravio dosta više. Ali ne kajem se što sam otišao i probao i uverio se da je NBA najbolja liga na svetu sa najboljim igračima", naveo je iskusni košarkaš.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.