Talija Vujadina Savića, Borjanovo iskustvo, Krstičićeva hladna glava

Izvor: B92, 15.Sep.2018, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Talija Vujadina Savića, Borjanovo iskustvo, Krstičićeva hladna glava

Crvena zvezda paralelno igra u Ligi šampiona u seniorskoj i omladinskoj konkurenciji i mlađi fudbaleri su starije pitali za savete pred Napoli, Liverpul i PSŽ.

Kako ostati smiren, da li Vujadin Savić ima taliju i kako se pripremiti za utakmicu su neka od pitanja na koja su omladinci dobili odgovore.

Njih prva utakmica u Ligi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << šampiona očekuje protiv Napolija 18. septembra od 16 časova na stadionu Čukaričkog.

"Dosta iskustva sam stekao u prošlosti, da budeš smiren i da daješ samopouzdanje ekipi i ekipa će to da ti vrati", savetuje Milan Borjan.

Georgija Jankulova je zanimalo šta Vujadin Savić nosi oko ruke na šta Zvezdin kapiten kaže da je reč o taliji.

"Počeo sam prvo da vezujem ruku zbog povrede na utakmici protiv Javora, posle toga smo krenuli da pobeđujemo, igrao sam odlično i nisam hteo da skidam pa je postala talija. Sve te stvari nisu bitne, bitno je da ste opušteni u igri i skoncentrisani", objašnjava Savić.

"Jedna od bitnih stavki je glava. Treba se isključiti i ostaviti sve sa strane. Ali kada imamo naše navijače koji su glasni teško je da se isključiš, ali umeju i da ti pomognu da odabereš kad treba da šutneš, kad treba da dodaš", kaže Krstičić na pitanje Ilije Stojančića, a Ben opisuje kako se treba pripremati za ovakve utakmice.

"Za ovakvu utakmicu morate da se spremate kao i uvek. Preveliki pritisak nije dobar, uvek želite da postignete što više golova i da odigrate najbolje što možete. Samo nastavite da igrate kao i do sada", priča momak sa Komorskih Ostrva

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.