TRINKIJERI PRODUŽIO UGOVOR: Prvi potez Italijana će biti transfer iz Zvezde (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2021, 09:38

TRINKIJERI PRODUŽIO UGOVOR: Prvi potez Italijana će biti transfer iz Zvezde (FOTO)

Krenuo u sastavljanje tima.

Andrea Trinkijeri potpisao je novi ugovor sa Bajernom iz Minhena, i bivši trener Partizana je već krenuo u sastavljanje tima.

Kao prvi izbor od ranije se pominjao plejmejker Crvene zvezde Kori Volden, koji je sa Trinkijerijem sarađivao u Partizanu.

Volden ima ugovor sa crveno-belima za narednu sezonu, ali u klubu nemaju nameru da ga zadržavaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jer žele da se okrenu domaćim opcijama.

🚨After the agreement with Andrea Trinchieri, Bayern Munich are set to sign Corey Walden from Red Star,i am told. @Totalbasketgr #euroleague #abaliga #abaleague #BayernMunich @kkcrvenazvezda #easycreditBBL #basketball

— Christos Harpidis (@chrisalucard) June 21, 2021

Sa potpisom Trinkijerija sa Bavarcima, dilema koja je postojala oko toga gde će Volden nastaviti kariejru je završena. Njih dvojica će ponovo udružiti snage, a Crvena zvezda će dobiti obeštećenje.

I Česi i Englezi su prošli dalje, pa večeras (21.00) igraju za prvo mesto (mada u slučaju poraza i pobede Hrvata i jedni i drugi mogu i na treće mesto, ali opet idu dalje). Kvota na Češku je 5,60, na iks 3,60, a na Englesku 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Češka - Engleska.

Takođe, Trinkijeri zainteresovan i za dovođenje Ognjena Jaramaza iz Partizana.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda kanadska teniserka Eženi Bušar
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.