TRINKIJERI: Nikada nisam odigrao lak meč sa Zvezdom, Lojdovu trojku ne želim da komentarišem

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2021, 00:00

TRINKIJERI: Nikada nisam odigrao lak meč sa Zvezdom, Lojdovu trojku ne želim da komentarišem

"Nismo odustajali čak i kada su pogađali veoma teške šuteve."

Bajern iz Minhena savladao je Crvenu zvezdu u dvorani Aleksandar Nikolić nakon dramatične završnice sa 78:76 (15:10, 16:25, 19:22, 28:19). Svoje utiske posle trijumfa u meču 27. kola Evrolige izneo je trener Bavaraca Andrea Trinkijeri.

- Nikada nisam odigrao lak meč >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa Zvezdom, uvek je teško i borbeno. Zvezda je igrala veoma dobro dok smo mi bili loši posebno u drugoj i trećoj četvrtini. Mogli smo bolje, ali bili su u naletu. Nismo odustajali čak i kada su pogađali veoma teške šuteve. Prebrodili smo i pobedili - rekao je Trinkijeri.

Na pitanje da prokomentariše neverovatnu trojku Lojda, harizmatični Italijan je kratko odgovorio:

- Ako bih rekao bilo šta morali bi da cenzurišete.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.