TRENER ZVEZDE PRESEKAO Ovo je sastav crveno-belih za Kup Radivoja Koraća

Izvor: Press, 13.Feb.2019, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRENER ZVEZDE PRESEKAO Ovo je sastav crveno-belih za Kup Radivoja Koraća

Košarkaši Crvene zvezde putuju u četvrtak u Niš, a u skladu sa propisima i kvotom o broju stranih igrača u rosteru (maksimalno četiri) trener crevno-belih zvezde Milan Tomić, odlučio se da na završnicu Kupa Radivoja Koraća povede sledeće igrače:
Foto:Blic
Džo Regland, Filip Čović, Marko Kešelj, Stratos Perperoglu, Dejan Davidovac, Nemanja Nenadić, Branko Lazić, Bili Beron, Ognjen >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Dobrić, Dušan Ristić, Boriša Simanić, Aleksa Radanov, Maik Cirbes, kao i talentovani junior Lazar Vasić.
Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija

Njemu je to nagrada za sjajne igre i rad u crveno-belom dresu.
Prema tome, mesta u sastavu šampiona Srbije nije bilo za Majkla Odža, Mohameda Fajea i najnovijeg pojačanja Kej Si Riversa, ali njih trojica će putovati sa ekipom u Niš.
Košarkaši Crvene zvezde prvi meč na turniru igraju u petak od 19.30 časova protiv Dinamika.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Press...






Povezane vesti

LAZIĆ SE POSLE PET NEDELJA VRAĆA NA TEREN: Kapiten Zvezde o povredi, Kupu i Riversu

Izvor: Kurir, 13.Feb.2019

Košarkaši Crvene zvezde prvi meč Kupa Radivoja Koraća igraju u petak (15. februar) od 19.30 sati protiv Dinamika, a oporavljeni kapiten crveno-belih Branko Lazić smatra da u ovom takmičenju svako može da pobedi, ali da će se njegov tim dobro spremiti za predstojeće izazove.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.