TRAŽE 109.000 EVRA: Nikola Maksimović i Spartak tužili Crvenu zvezdu

Izvor: Kurir, 08.Feb.2014, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAŽE 109.000 EVRA: Nikola Maksimović i Spartak tužili Crvenu zvezdu

Bivši fudbaler crveno-belih potražuje 69.000 evra, a subotički klub 40.000 evra za transfer Kovačevića

BEOGRAD - Štoper Torina Nikola Maksimović tužio je svoj bivši klub Crvenu zvezdu i od nje potražuje 69.000 evra!

Potencijalni reprezentativac i klub sa Marakane postigli su letos dogovor koji nije ispoštovan od strane crveno-belih pa je usledila tužba.

"Imali smo načelni dogovor da oprostim 30.000 evra, ali da do kraja godine >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << dobijem ostatak. Niko me od tada nije kontaktirao, niti pozvao da ponovo napravim kompromis, pošto je očigledno da od uplate nema ništa. Zvezda je moj klub u kome sam se afirmisao, ali vidim da nema druge nego da presavijem tabak. Jednostavno, bio sam nateran na ovakav potez", rekao je Maksimović.

Sadašnji član torinskih "Bikova" rekao je kako su mu u klubu smeštali skandale i osporavali njegove fudbalske kvalitete.

"Neki su me osporavali bez razloga i povoda, a i nameštali su mi priču da sam prodavao utakmice i "bušio" ekipu što nije tačno i to svi dobro znaju. Hteli su da me ocrne posle jednog poraza i da ja platim tuđe neuspehe. Tada sam otpisan iz takmičarskog pogona što nije bilo u redu pošto se od dobijenog novca iz moje prodaje regulisala licenca za Evropu. Sve je na papiru čisto. Zaostale plate mi nisu isplaćene iz perioda kada sam nosio Zvezdin dres. Pokazao sam korektnost, ali drugi nisu i zato tražim čitavu sumu", rekao je na kraju Nikola Maksimović.

Maksimović nije jedina nova muka po crveno-bele. Klub iz Ljutice Bogdana tužio je i Spartak iz Subotice.

Arbitražna komisija Zajednice Super lige dobila je u petak tužbu kojom Subotičani potražuju 40.000 evra za transfer Aleksandra Kovačevića.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Subotica

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Spartak i Maksimović tužili Zvezdu

Izvor: RTS, 08.Feb.2014

Muka muku stiže na Marakani. Pored već postojećih i dobro poznatih finansijskih muka, Crvenoj zvezdi i dalje pristižu nove tužbe. Izmirenje finansijskih obaveza zahteva subotički Spartak, na ime transfera Aleksandra Kovačevića, kao i nekadašnji igrač crveno-belih i povremeni reprezentativac...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.