TEŠKA ARTILJERIJA ZA ŠVAJCARCE Na Marakanu stigao tenk!

Izvor: 011vodič.com, 26.Avg.2019, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEŠKA ARTILJERIJA ZA ŠVAJCARCE Na Marakanu stigao tenk!

Odavno su navijači Crvene zvezde pokazali “šetalicu” na kojoj je prikazan tenk. U predvečerje duela godine, na Marakanu je stigao pravi, pravcati – tenk.
Na meču Crvena zvezda – Jang Bojs, kvota naše kladionice za igru 1-1 je 4.10.
Reč je o oruđu tipa T-55 koje je, kako se navodi na društvenim mrežama korišćeno u Vukovaru. Tenk treba da simbolizuje tešku artiljeriju kojom će crveno-beli da >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << napadnu Jang Bojs, ali i da ulije dodatni motiv izabranicima Vladana Milojevića.
Foto: Facebook/FK Crvena zvezda

Tenk je dopremljen na nedavno uređeni plato ispred severne tribine stadiona “Rajko Mitić. Reč je o svojevrsnoj atrakciji i spomeniku kakav je do sada mogao da bude viđen samo u Vojnom muzeju na Kalemgdanu. Od sada i na Zvezdinom severu.

Foto: Facebook/FK Crvena zvezda


Foto: Facebook/FK Crvena zvezda


The post TEŠKA ARTILJERIJA ZA ŠVAJCARCE Na Marakanu stigao tenk! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

REAKCIJE Tenk samo Hrvatima trn u oku

Izvor: 011vodič.com, 26.Avg.2019

Pravi, pravcati tenk, dopremljen na plato ispred severne tribine stadiona “Rajko Mitić”, izazvao je veliku pažnju medija u regionu. “Delije” koje su organizovale celu akciju, kažu da je oruđe T-55 korišćeno u borbama u Vukovaru. Prema nekim, nepotvrđenim informacijama, reč je o zaplenjenom...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.