Sve ide ka tome - Kari stoji Zvezdi na putu ka TOP 16!

Izvor: Sportske.net, 28.Nov.2015, 00:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve ide ka tome - Kari stoji Zvezdi na putu ka TOP 16!

Pobedom nad šampionom Evrope košarkaši Crvene zvezde Telekom drastično su popravili svoje šanse za plasman u TOP 16 fazu Evrolige, a evo šta bi crveno-beli u naredna tri kola trebalo da urade da bi iskoračili u narednu rundu.

Košarkaši Crvene zvezde Telekom savladali su Real Madrid u okviru 7. kola grupne faze Evrolige čime su se domogli treće pozicije na tabeli i uvećali šanse za plasman u TOP 16 >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << fazu elitnog takmičenja.

Posle sedam odigranih utakmica Crvena zvezda Telekom zauzima treće mesto na tabeli grupe "A" sa istim brojem pobeda i poraza kao Bajern i Strazbur, ali i sa boljim međusobnim skorom u duelima sa pomenitim ekipama.

Do kraja grupne faze takmičenja šampion Srbije će ugostiti Himki i Bajern, a u pretposlednjem kolu gostovaće Fenerbahčeu u Istanbulu.

Odmah treba konstatovati da crveno-beli imaju prednost u odnosu na Strazbur kada su međusobni mečevi u pitanju i ukoliko na kraju takmičenja dve ekipe budu imale isti broj pobeda i poraza Crvena zvezda Telekom će biti bolje plasirana na tabeli.

Real Madrid trenutno ima pobednu manje u odnosu na Zvezdu ali bi u slučaju istog broja pobeda i poraza bio u prenosti u odnosu na Crvenu zvezdu Telekom zbog bolje koš razlike u međusobnom susretu.

Premda je u ovako izjednačenoj grupi suviše rano za prognoze, čini se da će za Zvezdu presudan značaj imati utakmica sa Bajernom iz Minhena u Beogradu!

U narednom kolu Bavarci gostuju Strazburu, a čak i da slave u Francuskoj ne bi bili u prednosti jer bi Zvezda u poslednjem kolu pobedom nad Pešićevim timom iza sebe ostavila i Bajern i Strazbur.

Naravno, ne treba zaboraviti ni mečeve pretposlednjeg kola, a zašto ne reći da bi Zvezda do utakmice sa Bajernom mogla da ostvari barem još jednu pobedu i to već naredne nedelje kada u Beogradu gostuje Himki.

Kako bi se zadržali na trenutnom realnom stanju stvari predočićemo vam još tabelu grupe "A" i parove do kraja takmičenja, a vi sami procenite kakve su sada Zvezdine šanse za plasman u TOP 16.



Tabela grupe "A":


1. Fenerbahče 6-1

2. Himki 4-3

3. Crvena zvezda Telekom 3-4

4. Bajern Minhen 3-4

5. Strazbur 3-4

6. Real Madrid 2-5

8. kolo

Real Madrid - Fenerbahče

Crvena zvezda Telekom - Himki

Strazbur - Bajern Minhen

9. kolo

Bajern Minhen - Real Madrid

Strazbur - Himki

Fenerbahče - Crvena zvezda Telekom

10. kolo

Himki - Fenerbahče

Real Madrid - Strazbur

Crvena zvezda Telekom - Bajern Minhen
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Telekom Srbija

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Miler i Cirbes srušili "kralja"

Izvor: Danas, 28.Nov.2015

Košarkaši Crvene zvezde su u 7. kolu Evrolige savdali Real i tako sačuvali realne šanse da nastave takmičenje u elitnom društvu. Srpski i regionalni šampion sada ima skor od tri trijumfa i četiri poraza i četvrti su na tabeli, dok su Madriđani posle petog poraza na posledjnoj poziciji...Crveno...

Nastavak na Danas...

EL: Tandem Jović-Cirbes završio u TOP 10 (video)

Izvor: Sportske.net, 28.Nov.2015

Akcija koju su košarkaši Crvene zvezde Telekom Stefan Jović i Maik Cirbes izveli sredinom druge deonice sinoćnjeg duela sa Real Madridom završila je na listi deset najboljih poteza 7. kola Evrolige...Šampion Srbije u petak je savladao Real Madrid i tako stigao do treće pobede u tekućoj evroligaškoj...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.