Švajcarci upozoravaju zvezdaše: Nemojte da izbacujemo

Izvor: Mondo, 14.Avg.2019, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Švajcarci upozoravaju zvezdaše: Nemojte da izbacujemo

Stadion u Bernu prima 32.000 posetilaca, što znači da bi po pravilu Crvenoj zvezdi trebalo da pripadne oko 1.500 ulaznica. Slobodno se može reći, premalo za interesovanje koje vlada...

Prošle godine su navijači Crvene zvezde pretvorili stadion Salcburga u domaći teren, a slično bi moglo da se ponovi iduće srede u švajcarskom Bernu, gde će crveno-beli od 21.00 igrati protiv Jang Bojsa prvu utakmicu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Kapacitet stadiona "Švajcarska" >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je 32.000 mesta, pa po pravilu gostima pripada oko 1.500 ulaznica. Po interesovanju koje već vlada za ovaj duel, slobodno se može reći da je to premalo.

Crvena zvezda - to je TIM! (VIDEO)

Pored pristalica crveno-belih iz Srbije, očekuje ih se i veliki broj iz dijaspore, a kako bi sprečili da se njihovi fudbaleri na svom stadionu osećaju kao gosti, iz Jang Bojsa su izdali obaveštenje o prodaji ulaznica i upozorenje gostima.

"Navijačima Crvene zvezde biće dostupne samo ulaznice za sektor namenjen gostima (B12-B15) i prodavaće se isključivo preko Fudbalskog kluba Crvena zvezda. Za detaljnije informacije kontaktirajte Crvenu zvezdu", naveli su domaćini.

/DELIJE U KOPENHAGENU/

Izvor: Tanjug

Izvor: MONDO

Izvor: Tanjug

Izvor: MONDO/J. T.

Pošto je veliki broj Srba koji žive u Švajcarkoj i okolnim zemljama Zapadne Evrope, u Jang Bojsu su svesni da će Zvezdini navijači pokušati na razne načine da se domognu ulaznica, pa žele da im na vreme napomenu da im neće biti dozvoljeno navijanje sa drugih tribina.

"Pristalice Crvene zvezde koje budu došle u posed ulaznica za neki drugi sektor, ukoliko na vreme ne pošalju zahtev za zamenu, ili delimičnu zamenu, te uđu na stadion, iz bezbednosnih razloga biće udaljeni sa tribine bez prava na povraćaj novca ili ulaznice".

Videćemo hoće li i u kojoj meri ovo upozorenje uticati na očekivan veliki broj Zvezdinih navijača u Bernu.

PROČITAJTE JOŠ O UTAKMICI U DANSKOJ:

/HEROJ JE MILAN BORJAN: Zvezda ima Evropu, blizu je Liga šampiona!/

/Još korak do Lige šampiona: Ovo su parovi plej-ofa!/

/Danska će pamtiti crveno-bele, Borjana i OVAJ penal!/

/"MILANEEE": Ovako slave Stanković, Dončić, Kalinić.../

/Degenek: Naše životne priče i njihove zlatne viljuške!/

/Repriza lude penal serije iz Danske: Zvezda ide dalje!/

/VIDEO: Boaći se pomolio sa Borjanom, Zvezda prošla/

/Milojević: Prežalili nas svi, vidite kako se okrene!/

/Milan Borjan: Gol za ženu i sina!/

/Slavlje rukovodstva Crvene zvezde na "Parkenu"/

/Srpska štampa: Borjan za istoriju, golmanski doktorat/

/Marko Marin je OBEĆAO i ispunio!/

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.