Švajcarci podgrevaju atmosferu: “Terzić vređao Šaćirija i bio u zatvoru”

Izvor: 011vodič.com, 20.Avg.2019, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Švajcarci podgrevaju atmosferu: “Terzić vređao Šaćirija i bio u zatvoru”

Počele su tenzije pred meč Jang Bojsa i Crvene zvezde. Švajcarski mediji podgrevaju atmosferu, znaju da od huka sa tribina mnogo zavisi. Znaju da će crveno-beli imati neverovatnu atmosferu u Beogradu, pa pokušavaju da osiguraju što bolji rezultat u prvom meču. Ulogu “igra” i pisanje medija. Evo, recimo, “Blik” donosi senzacionalni tekst u kome “oktriva istinu o Zvezdanu Terziću.”
Kladionica >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << MaxBet nudi kvotu 4,50 na pobedu crveno-belih protiv Jang Bojsa.
Pod naslovom “Skandalozna dela Terzića, šef Zvezde vređao Šaćirija i bio u zatvoru” švajcarski tabloid donosi priču u kojoj detaljno objašnjava šta se dešavalo prošle sezone, kada je Crvena zvezda saznala da će u grupnoj fazi Lige šampiona da igra protiv Liverpula.
Generalni direktor srpskog kluba otišao je najdalje. Već početkom septembra je rekao da ne može da zamisli bilo kog albanskog fudbalera da igra za Crvenu zvezdu – piše “Blik” a zatim navodi Terzićevu izjavu:
– Mislim da će Šaćiri biti pod velikim psihološkim pritiskom, jer zna odakle dolazi. Zna da je Crvena zvezda simbol Srbije i da će igrati u grotlu Marakane. Ako dođe, biće manji od makovog zrna – preneo je švajcarski tabloid Terzićeve reči.
Ipak, Švajcarci nisu bili nekorektni. Naprotiv, preneli su i drugi deo izjave generalnog direktora cvrneo-belih.
– Crvena zvezda mora da učini sve da se Šaćiri oseća tako da je došao zbog fudbala. Naša je dužnost da ga zaštitimo od nepredvidljivih situacija. Hajde da budemo dobri domaćini – pozvao je tada Terzić.
Švajcarci pišu o odgovoru Šaćirija, naslovima iz srpskih medija, ali i odluci Jirgena Klopa da Švajcarac albanskog porekla ne putuju u Srbiju.
– Politika uvek utiče na život, barem na planeti na kojoj ja živim – rekao je tada Klop.
“Blik” je doneo i kopmletnu biografiju Zvezdana Terzića, od igrački dana, do rukovođenja u Zvezdi. Navodi se da je Terzić bio predsednik FS Srbije i Crne Gore, posle razdvajanja Srbije, kako se pričalo o tome da je pola miliona evra od transfera Vanje Grubača stavio u džep, te kako je 2008. uhapšen u Crnoj Gori, ali je puštenpod sumnjivim okolnostima. Takođe, pominje se da je pokrenuta međunarodna istraga o “slučaju Branislav Ivanović” u kome je učestvovao Zvezdin generalni direktor, ali da je pušten uz kauciju od milion evra. Kasnije je taj slučaj odbačen, zbog nedostatka dokaza.
Bilo je u pomenutom tekstu mesta i za šestomesečnu suspenziju zbog napada na suiju, ostavka, pa porvatak u Ljutice Bogdana… Bilo je svega.
Crvena zvezda prvi meč plej-ofa za Ligu šampiona, protiv Jang Bojsa, igra u sredu od 21 čas.

The post Švajcarci podgrevaju atmosferu: “Terzić vređao Šaćirija i bio u zatvoru” appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

"Blik": Jang Bojs protiv Zvezde i za čast Šaćirija

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Avg.2019, 10:00

Vodeći švajcarski štampani mediji duel Jang Bojsa i Crvene zvezde u Bernu najavljuju kao pitanje časti za švajcarski fudbal i tamošnjeg reprezentativca rođenog na Kosmetu Džerdana Šaćirija.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.