Surovi Totenhem iskalio bes na Crvenoj zvezdi

Izvor: B92, 22.Okt.2019, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Surovi Totenhem iskalio bes na Crvenoj zvezdi

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su na gostovanju od Totenhema 5:0, u trećem kolu Lige šampiona.

Izabranici Vladana Milojevića odigrali su slabu utakmicu, pogotovo u prvom poluvremenu i doživeli su drugi poraz u elitnom takmičenju.

Golove za Totenhem postigli su Kejn u devetom i 72, Son u 16. i 44, i Lamela u 57. minutu.

Ekipa Maurisija Poćetina nalazila se u veoma lošoj formi, u poslednjih sedam utakmica imali su svega jednu pobedu i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na ovom meču su, na neki način, iskalili bes za sve loše partije.

Posle tri kola crveno-beli imaju tri boda, dok klub iz Londona ima bod više.

Od starta meča moglo je da se vidi da se šampion Srbije neće mnogo naigrati u Londonu. Domaći sastav lako je stvarao šanse, a mrežu Zvezde načeo je u devetom minutu.

Degenek nije ispratio Kejn, ovaj je dobro skočio i preciznim udarcem glavom savladao Borjana.

Totenhem je malo "spustio gas" u nastavku poluvremena, ali su ipak uspeli da postignu i treći gol. Marin je napravio veliku grešku, Sisoko je to iskoristio i pronašao Sona, koji je lako savladao Borjana.

Imala je i Zvezda svoje šanse u prvom periodu, ali nije uspela da ih iskoristi i na pauzu se otišlo sa rezultatom 3:0.

U drugom poluvremenu nismo gledali drugačiju igru u odnosu na prvih 45 minuta. Spursi su stvarali šanse kada su god poželeli, a četvrti gol došao je u 57. minutu. Orije je pronašao Lamelu, ovaj je bio sam u srcu šesnaesterca i poslao loptu iza leđa Borjana.

Crveno-beli su uspeli da se oslobode pritiska, stvore koju šansu i baš posle propuštene prilike usledio je peti gol Totenhema. Gobeljić je iz dobre situacije šutirao pravo u Gazanigu, usledila je kontra i Kejn je postavio konačnih 5:0.

Napadač Spursa gađao je u dalji ugao i pogodio. Borjan je bio nemoćan. Do kraja meča rezultat se nije menjao i ekipa trenera Poćetina zasluženo dolazi do pobede.

Zvezdi ide na ruku rezultat iz drugog meča grupe B, u kojem je Bajern slavio na gostovanju protiv Olimpijakosa. Opširnije o tom meču čitajte OVDE.

Meč ste mogli da pratite putem našeg LIVE BLOGA.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VREME JE ZA SPEKTAKL: Fudbaleri Crvene zvezde se spremaju za meč na jednom od najlepših stadiona u Evropi (KURIR TV)

Izvor: Kurir, 22.Okt.2019

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju na velelepnom zdanju stadiona Totenhema u Londonu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.