Superliga uslišila molbu Zvezde, novo odlaganje!

Izvor: Sportske.net, 30.Jul.2019, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Superliga uslišila molbu Zvezde, novo odlaganje!

Nakon Partizana i Čukaričkog, i "crveno-belima" se izašlo u susret.

Direktor Superlige Srbije prihvatio je molbu Crvene zvezde da utakmica 3. kola domaćeg takmičenja između Voždovca i Crvene zvezde bude odložena.

Zbog gustog rasporeda prouzrokovanog paralelnim borbama na domaćoj i internacionalnoj pozornici, Zvezda je na adresu Superlige Srbije poslala molbu da gostovanje Voždovcu zakazano >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za subotu 3. avgusta od 20 časova bude odloženo.

Sa Terazija je stigao potvrdan odgovor uz želju da izabranici Vladana Milojevića ostvare što bolji rezultat u UEFA takmičenju i napomenu da će termin odigravanja susreta biti naknadno određen u zavisnosti od internacionalnih obaveza Crvene zvezde.

Utakmica gradskih rivala trebalo je da se odigra u subotu u Zaplanjskoj ulici.

Zvezda sutra od 18 časova gostuje Helsinkiju u revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona i ukoliko eliminiše šampiona Finske već narednog utorka će dočekati boljeg iz dvomeča Kopenhagen - Nju Seints.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odložena utakmica Voždovac - Crvena zvezda

Izvor: B92, 30.Jul.2019

Direktor Superlige Srbije prihvatio je molbu Crvene zvezde da utakmica 3. kola domaćeg takmičenja protiv Voždovca bude odložena...Zbog gustog rasporeda na domaćoj i internacionalnoj pozirnici Crvena zvezda je na adresu Superlige Srbije poslala molbu da gostovanje Voždovcu zakazano za subotu 3....

Nastavak na B92...

Odložen meč Voždovca i Crvene zvezde

Izvor: RTS, 30.Jul.2019

Utakmica 3. kola Superlige između fudbalera Voždovca i Crvene zvezde odložena je zbog gustog rasporeda tima Vladana Milojevića. . Direktor Superlige Vladimir Bulatović prihvatio je molbu Zvezde za odlaganjem nakon što...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.