Superliga: Zvezda čeka Napredak, Partizan ide na Banjicu

Izvor: B92, 08.Dec.2018, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Superliga: Zvezda čeka Napredak, Partizan ide na Banjicu

Utakmicama 20. kola nastavlja se Superliga Srbije, Crvena zvezda dočekuje Napredak, niški Radnički ekipu Spartaka, dok će Partizan gostovati Radu.

U subotu je na programu samo jedan meč u kojem će lider šampionata, ekipa Crvene zvezde od 19h dočekati petoplasirani Napredak.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Tim Vladana Milojevića će pokušati da nastavi seriju dobrih rezultata u domaćem šampionatu, da upiše i 18. pobedu, ali i da napravi dobru uvertiru pred meč protiv Pari Sen Žermena u Ligi šampiona.

Utakmica protiv Kruševljana je poslednji meč koji će Zvezda odigrati na domaćem terenu u Super ligi Srbije u 2018. godini, a biće odigrana na dan kada je klub iz Ljutice Bogdana, pre 27 godina, postao šampion sveta.

Ekipa Napretka ovaj meč dočekuje sa osam pobeda, devet remija i samo dva poraza. Jedan od ta dva poraza Napredak je doživeo upravo od Crvene zvezde, 26. septembra na svom stadionu.

Zvezda je prva na tabeli sa 53 boda, dok Napredak na petom mestu ima 33.

Drugolasirani Radnički na svom Čairu dočekuje subotički Spartak, u nedelju od 13h. Radnički trenutno ima 44 boda, dok je Spartak na 12. mestu sa 16 osvojenih bodova.

Ekipa Nenada Lalatovića će sjajne igre i drugo mesto na tabeli pokušati da potvrdi i u meču protiv Spartaka kada će boriti za 14. trijumf u sezoni.

Na drugoj strani, Spartak posle meča sa Zvezdom očekuje još jedan težak duel, ali će svakako želeti da napravi iznenadjenje i upiše tek četvrtu pobedu od početka šampionata.

Fudbaleri Partizana u nedelju od 17h gostuju Radu na Banjici. Crno-beli su treći na tabeli sa 40 bodova, odnosno zaostaju četiri boda za Radničkim, a 13 za Crvenom zvezdom.

Rad je trenutno pretposlednji na tabeli sa 15 osvojenih bodova, a u nedelju će pokušati da prekine seriju od četiri uzastopna poraza.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.