Superkup Evrope: Zvezda i Radnički spremni za istorijski duel u Bečeju

Izvor: Vesti-online.com, 27.Nov.2013, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Superkup Evrope: Zvezda i Radnički spremni za istorijski duel u Bečeju

Srpski vaterpolo velikani, Crvena zvezda i Radnički, sastaće se u subotu od 20 časova u Bečeju, u borbi za trofej u Superkupu Evrope.

 

Predsednik VK Crvena zvezda Viktor Jelenić je rekao da njegovu ekipu očekuje teška utakmica sa Radničkim iz Kragujevca u Superkupu Evrope.

"Pred nama je još jedna teška utakmica. Radnički je ove sezone učesnik Lige šampiona, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << a mi smo ispali u kvalifikacijama od Pro Reka. Izgubili smo pre dva dana od Radničkog (7:8), nadam se da ćemo im se sada revanširati", rekao je Jelenić.

Direktor Radničkog Jugoslav Vasović je rekao da se nada novoj pobedi njegove ekipe protiv Crvene zvezde, ali da je najbitnije da sve protekne u fer i korektnoj igri.

"Nadam se novoj pobedi nad Zvezdom, ali je najbitnije da sve prođe u fer i korektnoj igri. Ponosan sam što se dva srpska kluba sastaju u ovako velikoj utakmici. Igraćemo bez Miloša Korolije, a Srđan Vuksanović je i dalje pod znakom pitanja", rekao je Vasović.

Crvena zvezda je prošle sezone osvojila Ligu šampiona, srpsko prvenstvo i kup, a Radnički je pobedio u Kupu Evrope.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.