Izvor: Nezavisne Novine, 26.Feb.2021, 21:07

Sudijski ekspert: Arbitar morao da dozvoli izvođenje kornera

Nakon još jednog sudara dva bivša prvaka Evrope, ponovo su stvari išle na vodenicu "rosonera". Sjajno izdanje Crvene Zvezde u Milanu zasjenila je i odluka arbitra Hesusa Hila Mansana da svira kraj utakmice i ne dozvoli izvođenje kornera za srpski tim. Prema mišljenju sudijskog eksperta Rake Đurovića, sudija je morao da dozvoli izvođenje kornera.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Sporniji je penal nego korner

Izvor: Danas, 27.Feb.2021, 12:05

Penal koji je skrivio Gobeljić, kao i drugi žuti karton koji je kasnije zaradio, poništen gol Crvene zvezde zbog igranja rukom Pankova u napadu i kraj pre izvođenja kornera su četiri ključna, ne nužno i sporna detalja sa meča protiv Milana po mišljenju bivšeg arbitra i nekadašnjeg predsednika...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.