Strajnić najavio, i crno-beli na nacionalnoj frekvenciji!

Izvor: Sportske.net, 27.Avg.2019, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Strajnić najavio, i crno-beli na nacionalnoj frekvenciji!

Novinar Radio televizije Srbije najavio je utakmicu Partizana.

Pisali smo vam pre par minuta da je Crvena zvezda večeras na Radio televiziji Srbije, iako nije bilo tako najavljeno u prethodnim danima.

Arena sport je odavno već najavila prenose utakmica Crvena zvezde i Partizana u odlučujućim evropskim utakmicama ove sezone i ona će >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << imati i specijalne emisije povodom ovih duela.

Ono što je novina, jeste da je RTS obezbedio i prenos utakmice crno-belih.

Predrag Strajnić je danas u Jutarnjem programu RTS-a najavio i prenos utakmice Partizana i Moldea koja se igra u Norveškoj.

Meč počinje u četvrtak od 19 časova.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Tošić: Imamo adute za jesen u Evropu

Izvor: Večernje novosti, 27.Avg.2019

Molde je sigurno dvomeč koji može sezonu da učini odličnom. Svesni smo toga i učinićemo sve da meč rešimo u svoju korist, jer je cilj jasan, a to je Liga Evrope, kaže Zoran Tošić PREDNOST koju je Zoran Tošić doneo Partizanu šest minuta pre kraja prve utakmice sa Moldeom...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.