Stojkoviću stradao zglob, Čaušić igrao povređen

Izvor: Mondo, 07.Nov.2018, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojkoviću stradao zglob, Čaušić igrao povređen

Njih dvojica, gotovo sigurno, propuštaju gostovanje Crvene zvezde u Vranju...

Na talasu euforije posle pobede nad Liverpulom (2:0) u četvrtom kolu Lige šampiona, fudbaleri Crvene zvezde pripremaju se za gostovanje u Vranju (subota, 15 časova, TV Arena Sport 1).

Izvor: MONDO/Arenasport

Nema sumnje da će Vladan Milojević za tu utakmicu značajno promeniti >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << tim koji se u utorak uveče upisao u klupsku istoriju, a već u 59. minutu duela sa viceprvakom Evrope bilo je jasno da protiv Dinama neće igrati Filip Stojković.

Neumorni desni bek pao je kao pokošen i uhvatio se za nogu, dozivajući lekarsku pomoć sa klupe. Potom je teren napustio u ambulantnom vozilu...

Ispostavilo se da je Stojkoviću stradao zglob, a koliko je ozbiljno, znaće se tokom dana posle pregleda magnetnom rezonancom.

Vladan Milojević nije bio previše zabrinut pred novinarima na konferenciji za medije posle utakmice.

"Radi se o nekoj maloj distorziji, ništa strašno", rekao je Zvezdin trener, međutim, jutro kasnije, gostujući na TV Pink, sportski direktor Mitar Mrkela dao je nešto "dramatičniju" izjavu o povredi Filipa Stojkovića.

"U svlačionici nije bio dobro, misli da su mu 'otišli' ligamenti levog skočnog zgloba. Videćemo šta će biti posle pregleda magnetnom rezonancom", rekao je Mrkela.

Milojević je, takođe, nagovestio da će određeno vreme pauzirati i Goran Čaušić, koji je u utorak ušao sa klupe, ali je malo nedostajalo i da brzo napusti igru.

"Čaušić je imao, takođe, problem sa povredom, ali nije želeo da izađe iz igre i da nas ostavi sa desetoricom. Svaka mu čast na tome", istakao je Milojević.

FOTO: NOĆ ZA PAMĆENJE NA "MARAKANI"!
Pogledaj vesti o: Vranje,   Liga Šampiona

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

"Milojević je verovao u pobedu, ali ne i u rano vođstvo od 2:0"

Izvor: B92, 07.Nov.2018

Filip Stojković, desni bek Crvene zvezde, rekao je da je trener Vladan Milojević na poluvremenu meč sa Liverpulom morao da smiri njihove vrele glave...Šampion Srbije vodio je sa 2:0, a Stojković kaže da je takav rezultat sigurno iznenadio i šefa struke..."Verovao je da će biti naša pobeda, ali...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.