Stojiljković: Jednim golom se vraćamo...

Izvor: Sportske.net, 08.Avg.2018, 00:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojiljković: "Jednim golom se vraćamo..."

Napadač Crvene zvezde uveren da pravilan pristup u revanšu može da donese ekipi željeni plasman u plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona.

Nisu fudbaleri Crvene zvezde ostvarili željeni rezultat u prvom duelu sa Spartakom iz Trnave, ali će u revanšu imati svoje šanse da se izbore za mesto u plej-ofu kvalifikacija za >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Ligu šampiona.

Napadač Nikola Stojiljković proveo je na terenu 52 minuta i odigrao ključnu ulogu u akciji iz koje je Zvezda uspela da iznudi penal. Problem je samo što je odmah nakon datog gola rival odgovorio istom merom.

"Otvorili smo lepo utakmicu, na vreme smo postigli gol, međutim, odmah posle našeg gola usledio je njihov. Mislim da bi se skroz drugačije odvijala utakmica i završila da nismo primili taj gol tako brzo. Da smo posle toga spustili loptu i igrali fudbal onda bi se ekipa Trnave otvorila i imali bismo šansu da postignemo drugi gol", kaže Stojiljković.

Rezultat 1:1 nije najbolji mogući ali izgleda da Nikola Stojiljković veruje da bi Zvezda minimalcem u gostima mogla do plasmana u sledeću rundu.

"Primili smo gol, ali opet imamo velike šanse. Rezultat je aktivan. Jednim golom se vraćamo i možemo da prođemo", rekao je napadač crveno-belih.

Spartak je večeras samo dokazao da se radi o kvalitetnoj i disciplinovanoj ekipi koja nije slučajno eliminisala Legiju iz Varšave.

"Kao što je i pre utakmice šef rekao. Jako disciplinovana ekipa koja se bori, trči i maksimalno zalaže. Ako mi ne budemo odgovorili istom merom onda smo u problemu. Moramo u sledećoj utakmici da budemo još čvršći i jači i da damo sve od sebe kako bi prošli dalje", dodao je Stojiljković.

Publika je bila dvanaesti igrač Milojevićevog tima. Više od 35.000 navijača došlo je na stadion i Stojiljković žali što su nezadovoljni otišli kućama.

"Danas je bilo prelepo, atmosfera je bila fenomenalna. Žao mi je što nismo uspeli da ostvarimo pobedu i što su navijači sa stadiona otišli nezadovoljni. Nadam se da ćemo u revanšu ostvariti pobedu i da ćemo imati još jednu šansu da ih obradujemo na 'Marakani'", zaključio je napadač Crvene zvezde.

Za vikend na "Marakani" ponovo gostuje Spartak, ali subotički, u okviru 4. kola Super lige Srbije. Zatim sledi najvažnija utakmica za crveno-bele jer će u revanšu sa Spartakom iz Trnave juriti evropsku jesen.

Podsećamo, ako ishod dvomeča sa Spartakom iz Trnave bude nepovoljan po Zvezdu, rival crveno-belih za plasman u grupnu fazu Lige Evrope biće bolji iz dvomeča Olimpije iz Ljubljane i Helsinkija.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

FUDBALERI ZVEZDE NADE POLAŽU U REVANŠ: U Trnavi još jače, idemo dalje!

Izvor: Kurir, 08.Avg.2018

Fudbaleri Crvene zvezde Vujadin Savić, Mohamed El Fardu Ben i Nikola Stojiljković kažu da očekuju bolju partiju ekipe u revanšu u Trnavi i da eliminišu Spartak za mesto u plej-ofu za Ligu šampiona.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.