Stojanović: Gol Crvenoj zvezdi najdraži (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Dec.2019, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojanović: Gol Crvenoj zvezdi najdraži (VIDEO)

Vezni fudbaler Čukaričkog Luka Stojanović izjavio je da mu je gol Crvenoj zvezdi sa pola terena najdraži i da veruje da će mu obeležiti karijeru.

Stojanović, "dete" Partizana, uspeo je sa više od 50 metara da lobuje Milana Borjana, ali ne i da pomogne Čukaričkom da izbegne poraz 3:1 na kraju prvog dela sezone.

"Bilo je lepih golova u karijeri, ali teško da neki može da se meri sa ovim poslednjim. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Definitivno je gol sa više od pola terena na "Marakani" najlepši do sada, bez dileme. Verujem da će mi taj trenutak obeležiti karijeru", rekao je Stojanović za sajt Čukaričkog.

Najbolji strelac ekipe sa Banovog brda (12 golova) kaže da je dobio mnogo čestitki, pa i od navijača Partizana.

"Drago im je da sam taj pogodak postigao baš protiv Crvene zvezde i što sam kalendarsku godinu završio upravo na ovaj način. Smatram da je čitav tim odigrao koliko je mogao u tom trenutku, nismo razočarali, žestoko smo namučili šampiona na njegovom terenu".

Stojanović dodaje da može da bude zadovoljan rezultatima "brđana" u prvom delu.

"Imamo izuzetno mlad tim, sa mnoštvom igrača iz omladinske škole Čukaričkog, neki od njih igraju tek prvu ili drugu sezonu u ovom rangu. Bilo bi još bolje da u finišu polusezone nismo platili danak velikom broju mečeva, ovaj protiv Crvene zvezde bio je 26. od juna kad smo se okupili", poručio je vezista, strelac na sva tri prethodna meča protiv Crvene zvezde.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Luka Stojanović: "Gol protiv Zvezde će mi obeležiti karijeru"

Izvor: Sportske.net, 16.Dec.2019

Fudbaler Čukaričkog Luka Stojanović rekao je danas da će mu gol protiv Crvene zvezde sigurno obeležiti karijeru i da mu je najlepši do sada..."Bilo je lepih golova u karijeri, ali teško da neki može da se meri sa ovim poslednjim. Definitivno je gol sa više od pola terena na Marakani najlepši...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.