Štimac poručio pljuvačima: Nemojte onda da dolazite u halu!

Izvor: B92, 17.Jan.2020, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Štimac poručio "pljuvačima": Nemojte onda da dolazite u halu!

Vladimir Štimac, centar Crvene zvezde, zahvalio se navijačima na sjajnoj podršci protiv Albe, ali se dotakao i one manjine koja je ponovo bila protiv njih.

Crveno-beli su izgubili pred domaćom publikom od ekipe iz Berlina i posle meča usledile su brojne kritike i psovke sa tribina.

"Zahvalio bih se ljudima koji su došli da nas podrže i što su bili uz nas. Želeo bih isto da kažem, ti ljudi što su došli da psuju... ja znam da je teško, niko ne voli >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da gubi, pogotovo ne mi igrači. Ali, ne treba niko da nas psuje, pogotovo ne porodicu. Ja prvi to neću da pustim i imaću problema sa svakim koji to pokuša da uradi. To neka znaju svi, a ako ti koji neće da gledaju, ne pričam o svima, svaka čast ljudima koji su bodrili do zadnjeg trenutka, ali ovi što će da psuju? Nemojte da dolazite u halu. Isto je tako kada pobedimo, sve je okej, a kada se izgubi ajde svi da skačemo... Svi mi dajemo srce za Zvezdu, nama je najteže i sada još trebaju da nam skaču po glavi. To nije u redu, ali hvala svim ostalima što su došli da podrže", rekao je Štimac.

Opširnije izjavu Štimca čujte u našem videu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Štimac o navijačima: Ko nas psuje imaće problem sa mnom

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Jan.2020

Centar Crvene zvezde, zahvalio se navijačima na sjajnoj podršci protiv Albe, ali se dotakao i one manjine koja je ponovo bila protiv njih.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.