Stigla potvrda, Zvezda dobija pojačanje, pod najčudnijim uslovom!

Izvor: Sportske.net, 23.Maj.2020, 11:31

Stigla potvrda, Zvezda dobija pojačanje, pod najčudnijim uslovom!

Spremaju se letnji radovi na "Marakani"!

Kao što je poznato, Crvena zvezda će morati da rekonstruiše tim, da sa platnog spiska skine "krupne ribe", i da na njihovo mesto dovede mlade i talentovane igrače, uz, naravno, manja obeštećenja i primanja.

Poslednji takav koji će izvesno pojačati crveno-bele je mladi vezista Inđije Mihajlo Banjac, što je potvrdio i sportski direktor Inđije Ivan Ivović.

On je u razgovoru za Žurnal naglasio da će >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Inđija pristati da se odrekne jednog od najtalentovanijih igrača svoje ekipe, ali uz jedan vrlo neobičan i čudan uslov - da im garantuju uspešan dalji tok karijere!



"Imponuje nam što je za Banjca zainteresovana Crvena zvezda, pregovori su u toku i naš biser je u ovom trenutku najbliži klubu iz Ljutice Bogdana. Nadamo se da ćemo pronaći zajednički jezik, ali moram da istaknem da nama novac nije u prvom planu, već garancije za dalji uspešan tok njegove karijere. Videćemo šta će biti i naglašavam da su iznenađenja uvek moguća"
, rekao je Ivović.

Banjac je za Inđiju odigrao 18 utakmica, upisao je po gol i asistenciju, a u ekipi bi mogao da zameni Dušana Jovančića ili Njegoša Petrovića, koji su na izlaznim vratima, dodaje Mondo.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.