Stigla još dva Zvezdina pojačanja, od utorka na treninzima

Izvor: Sportske.net, 19.Avg.2018, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigla još dva Zvezdina pojačanja, od utorka na treninzima

Novi trener Crvene zvezde mts Milan Tomić polako kompletira ekipu za novu sezonu.

Novi košarkaši Crvene zvezde, krilni centar Mohamed Faje i plejmejker Džo Regland, stigli su danas u Beograd, a obojica su po dolasku istakli da su srećni što su došli u beogradski klub.

"Konačno sam tu, i ne želim puno da pričam, sada mi je glavni cilj da što pre udjem u pripreme, uigram se sa timom i pokažem ono zbog čega me je Crvena zvezda i dovela. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Vrlo sam srećan i uzbudjen zbog ovog novog poglavlja u karijeri", rekao je Faje po dolasku u Beograd.

Faje je stigao među crveno-bele nakon pravog putešestvija iz Dakara preko Maroka do Beograda.

Odmah nakon njega, nekoliko sati kasnije, u Beograd je doputovao i Džo Regland, novi plejmejker Crvene zvezde.

"Vreme je da počnemo da radimo. Stigao sam, srećan sam što sam u Beogradu, spreman da radim sa momcima, kako bismo imali uspešnu sezonu koju ovi sjajni navijači i grad zaslužuju", rekao je Regland.

Oni će lekarskim testiranjima biti podvrgnuti sutra, dok će prvi trening odraditi u utorak.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvezda kompletirala tim: "Spremni da radimo"

Izvor: Mondo, 19.Avg.2018

I poslednja pojačanja Crvene zvezde stigla su u Beograd, a od utorka će i trenirati sa novim trenerom Milanom Tomićem...Foto: MN Press..Crvena zvezda mts će od utorka biti kompletna na treninzima...Poslednja pojačanja šampiona Srbije, krilni centar Mohamed Faje i plejmejker Džo Regland, stigla...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.