Stanković srećan zbog pobede i gola Kataija

Izvor: B92, 28.Feb.2021, 21:07

Stanković srećan zbog pobede i gola Kataija

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Dejan Stanković bio je srećan zbog nove pobede i gola Aleksandra Kataija.

Crvena zvezda je ostvarila prvu prvenstvenu pobedu na stadionu "Rajko Mitić" u prolećnom delu sezone savladavši Proleter rezultatom 4:0.

Stanković je istakao da su njegovi igrači bili umorni.

"Zbog umora smo napravili neke greške koje inače ne pravimo. Prvo poluvreme odigrali smo dosta dobro u jakom ritmu. Težili smo da stvorimo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << što više prilika i postignemo gol više. U drugom poluvremenu desio se očekivani pad ritma i malo slabija igra, ali to smo svesno uradili da bismo odmorili neke igrače jer nas očekuju mečevi na svaka tri dana. Prezadovoljan sam, ali moglo je i bolje. Idemo dalje, već u sredu nas očekuje dosta jak utakmica. Bio je cilj da se momci posle iscrpljujuće bitke i fizički i emotivno protiv Milana okrenu našem prvenstvu. Drago mi je što se Katai vratio, odigrao je 45 minuta i veliko je pojačanje za nas", izjavio je Stanković.

Crvenu zvezdu u nastavku prvenstva očekuje utakmica sa TSC-om u gostima, koja je na programu u sredu od 16 časova i pet minuta.

"Sada idemo da odmorimo, a zatim se okrećemo pripremama za sredu, a onda nas očekuje utakmica u nedelju i tako do kraja prvenstva. Na to smo se navikli, za to smo se spremali, za to radimo i znamo koji nam je cilj, tako da nećemo odustajati od toga", zaključio je Stanković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.