Stanković posle Vardara: Ne zameram, sve ide dobrim tokom

Izvor: B92, 30.Jan.2020, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanković posle Vardara: Ne zameram, sve ide dobrim tokom

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je da je zadovoljan igrom koju njegovi igrači pružaju tokom priprema i da nema na čemu da im zameri.

Crvena zvezda je remizirala bez golova protiv skopskog Vardara u trećoj proveri na zimskim pripremama.

"Radimo na detaljima i poboljšanju igre i sve za sada ide dobrim tokom. Nemam šta da zamerim bilo kom igraču, naprotiv, imam samo pohvale", rekao je Stanković za klupski sajt.

Za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << meč protiv Vardara rekao je da je u prvom poluvremenu falio zavšni pas, za razliku od drugog, ali je nedostajala bolja završnica.

"Dominirali smo celu utakmicu, imali prilike iz prekida. Verovatno je ekipa Vardara zbog dužeg vremena na pripremama malo umornija pa su se zato odlučili za drugačiju, defanzivniju igru", kazao je Stanković i dodao da je svaki igrač dao svoj doprinos.

On je rekao i da je jako ponosan na sve svoje fudbalere.

"Ovo su samo kontrolne, prijateljske utakmice iako im mi pristupamo jako i ne gledamo ko je protivnik. Što se tiče rada na treninzima mogu samo da im poručim – kapa dole. Uvek ima nekih bolova, upala, prehlada, ali niko nije odustao. Od početka na Kipru do danas svi su na broju i rade punom parom, samo tako da nastave i biće to odlično", rekao je Stanković.

Narednu utakmicu Zvezda će igrati protiv Ludogoreca u subotu.

"Iz utakmice u utakmicu imam neka iznenađenja, danas je to bio mladi Konatar. Idemo dalje, moramo da radimo još bolje, sledeća utakmica je protiv Ludogoreca. Jedan jak test, gde ćemo se možda odlučiti za 'standardniju' postavu, iako to neće značiti da su to tih startnih 11 za koje sam se definitivno odlučio, ali će ekipa od starta odigrati 60 minuta", rekao je Stanković.

Trener stručnog štaba "crveno-belih" rekao je i da želi da njegov tim igra jako i agresivno.

"Podelili smo igrače u dva poluvremena, želeo sam jak intezitet, visok presing, a to su i odradili, medjutim lopta nije htela u gol. Imamo vremena da radimo, da otklanjamo neke sitnice koje nam smetaju i da se poboljšamo na planu fizičke spreme. Ekipa kakvu ja želim manje-više će izgledati ovako – jaka i agresivna", završio je Stanković.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Lalatović posle pobede nad Rapidom: Jako sam zadovoljan, ali treba ići od utakmice do utakmice

Izvor: Radio 021, 30.Jan.2020

Šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović poručio je da je zadovoljan igrom svog tima u pobedi nad bečkim Rapidom, rezultatom 2:0, u okviru priprema u Beleku...On je poručio da je zadovoljan igrom i u prvom i u drugom poluvremenu, kao i pristupom svojih izabranika..."Igrači su ispunili sve...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.