Stanković o povredi Borjana: Nezgodno je pao

Izvor: B92, 19.Maj.2021, 18:25

Stanković o povredi Borjana: Nezgodno je pao

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković bio je zadovoljan ubedljivom završnicom sezone u Linglong Superligi Srbije.

Njegovi izabranici su savladali Metalac u Beogradu rezultatom 5:1 i oborili niz rekorda, između ostalih i svetski po broju osvojenih poena u jednoj sezoni.

Takođe, srušen je rekord Partizana iz sezone 1999/2000 po broju datih golova u jednoj sezoni.

"Raduje me to da nismo ni jednog trenutka odustali, da su momci bili na visini zadatka, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i to celog prvenstva. Uradili su to igrajući uvek na gol više, bez odustajanja, podizali su lestvicu iz utakmice u utakmicu i sve zasluge idu njima. Ovo prvenstvo završiti bez poraza, uz takvu gol-razliku, bez poraza... to je stvarno velika čast za moje igrače. Čestitam svima, klubu, mom stručnom štabu, našim navijačima, iako nisu fizički bili tu, ali su bili uz nas, pratili nas. Znamo šta nam je činiti sad. Probaćemo da donesemo toliko željenu 'duplu krunu', onda ide odmor, jake pripreme, pa dolaze jaki izazovi za Crvenu zvezdu", rekao je Stanković za TV "ArenaSport".

Mnoge navijače crveno-belih zabrinula je povreda golmana Milana Borjana polovinom prvog poluvremena.

"Videćemo (kako je), pao je nezgodno, izdržao poslednjih 15 minuta prvog poluvremena na nogama, što raduje. Malo će ga boleti (smeh), ali stisnuće kapiten zube, ne sumnjam u to", istakao je strateg Zvezde.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.