Izvor: RTS, 30.Okt.2020, 01:13

Stanković: Zamislite 5:1 na punoj Marakani…

Ovo je put koji smo zacrtali od početka i od kog nećemo odustajati, poručio je trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković posle pobede protiv Libereca sa 5:1.
Trener crveno-belih je bio zadovoljan igrom tima i pohvalio je igrače istakavši da je šteta što nisu mogli da radost podele sa navijačima.

"Bitno je da verujemo, kao što jesmo večeras. Meč smo dobro spremili, do detalja, momci su bili perfektni, znali su šta i kako >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << treba da rade i kada je tako, onda to bude fenomenalno veče. Žao mi je što nema navijača. Zamislite ovu utakmicu pred 55.000 Delija. Mnogo mi je krivo što nisu tu, voleo bih da se ‘sjure’ na Marakanu i budu uz nas", rekao je Stanković na konferenciji za medije.
Zvezdin trener nije vodio tim zbog isključenja u Hofenhajmu, a iskoristio je priliku da čestita asistentu Nebojši Miloševiću koji ga je zamenio na klupi.
"Večeras se uživa, biće momenata kada neće biti lako, ali oni će biti uz nas. Jedva čekam da se vrate na stadion, a još jednom čestitam svima u klubu. Preponosan sam na moje igrače, to su moji lavovi, pravi momci i veliki ljudi. Večeras slavimo, sutra već nastavljamo da radimo", poručio je Stanković.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

DAVNO NISAM VIDEO BOLJI FUDBAL NA MARAKANI! Grof pecnuo Partizan: Kad Zvezda pobeđuje u Srbiji je DOBRO raspoloženje!

Izvor: Kurir, 30.Okt.2020

Bivši trener Crvene zvezde Miodrag Grof Božović oduševljen je igrom crveno-belih protiv Libereca.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.